Gratulálunk a „Hogyan takarékoskodtok az energiával?” rajzpályázat győzteseinek!

 Kategória: hírek

A Fenntarthatóság Felé Egyesület ősszel rajzpályázatot hirdetett Pest megyei gyerekek számára „Hogyan takarékoskodtok az energiával?” címmel. A pályázatra olyan, gyerekek által szabadkézzel, bármilyen technikával készült alkotásokat vártunk, amelyek bemutatják, hogy hogyan tudunk akár otthon, akár az iskolában kevesebb energiát fogyasztani, mit tehetünk azért, hogy környezettudatosabban éljünk. A pályázati felhívásra várakozáson felüli számú pályamű érkezett, ami kicsit lassította az értékelést, de végül megszülettek az eredmények!

A beérkezett pályamunkákat két korcsoportban értékeltük: a 10 éves kor alatti pályázók és a 10-14 éves közötti gyerekek között külön hirdettünk győzteseket.

A szakmai zsűri szerint a 10 éves kor alatti korosztályban a legszebb rajzott Turi Alinától, Taksonyból kaptuk. Második helyezést ért el Tóth Míra Hanna Gyömrőről, míg a harmadik helyezett Tóth Dániel lett Budapestről.

A nagyobbak között a Budapesti Szent Lőrinc Katolikus Általános Iskola diákjának, Papp Natasának a rajzát találta a zsűri a legjobbnak, megosztott második helyezést ért el az Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola két diákja, Szigeti Nóra és Werni Bianka, a harmadik helyezett pedig Csábi Borbála, a Gödöllői Premontrei Szent Norbert Nevelési Központ diákja lett. Szeretettel gratulálunk a nyerteseknek!

 

Az illusztrációként használt rajzot: Csábi Borbála készítette.

 

A rajzpályázatot a KEHOP-5.4.1-16-2016-00789 azonosító számú, „Fesztiválok a Fenntartható

Energiáért Dél-Pest megyében” című projekt. keretében hirdettük meg. A projekt az Európai Unió és

Magyarország Kormánya támogatásával valósul meg.

Legutóbbi cikkek