Ingyenes energiaszámla-csökkentő tanácsadás és rajzverseny felhívás gyerekeknek – csak Pest megyében!

Kategória: hírek

Augusztus 20-án Monoron járt a Fenntarthatóság Felé Egyesület Energiatudatos háztartások Pest megyében című kiállítása.

Kiállításunkból sok hasznos tippet kaphattak a látogatók hőszigetelés, energiatakarékos hűtés-fűtés, vízmelegítés, nagygépek, kütyük és megújuló energiás berendezések (napelem, napkollektor, hőszivattyú) témákban. Kicsiknek és nagyoknak szóló klímavédelmi játékok, kvízek, ingyenes háztartási energetikai tanácsadás és ismeretterjesztő kiadványok vártak standunknál az érdeklődőket egész nap.

Rajzversenyt hirdetünk Pest megyei gyerekek számára, ahol külön értékeljük a 10 éves kor alatti pályaműveket és a 10-14 éves korosztály által beküldött rajzokat.

Rajzold le, Ti hogyan takarékoskodtok az energiával otthon!

A rajz lehet bármilyen, gyerkőc által készített, kézi technikával készült rajz, festmény, kollázs vagy hasonló, csak A4-es vagy A3-as méretben- lehetőleg újrapapírra – készítse azt el. Fotózzák le a művet, és küldjék be a ffe@ffegyesulet.hu e-mailcímre legkésőbb 2021. szeptember 26-ig! Az e-mailben szerepeljen a pályaművet készítő gyerek neve, életkora, és a település, ahol él. Kérjük, hogy a beküldött file legfeljebb 2 MB-os méretű legyen.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt művek értékes jutalomcsomagban részesül: benne vászonhátizsák, öko társasjáték, környezetvédelmi magazinok és kiadványok és más érdekességek. Minden résztvevőt oklevéllel jutalmazunk.