Energiatakarékos háztartások – kiállítás és tanácsadás a Kiserdőfeszten

 Kategória: hírek

Szeptember első hétvégéjén a Kiserdőfeszten vártuk az energiatudatosság iránt érdeklődőket. Standunknál az “Energiatudatos háztartások” kiállításunkból sok hasznos tippet kaphattak hőszigetelés, energiatakarékos hűtés-fűtés, vízmelegítés, nagygépek, kütyük és megújuló energiás berendezések (napelem, napkollektor, hőszivattyú) témákban.

Emellett energiás kvíz, ingyenes háztartási energetikai tanácsadás és ismeretterjesztő kiadványok várták az arra járókat egész nap.
A Fenntarthatóság Felé Egyesület KEHOP-5.4.1-16-2016-00789 azonosítószámú pályázatához kapcsolódó szemléletformáló sátor fesztiválokon tev. – Energiatudatos háztartások Pest megyében

Rajzversenyt hirdetünk Pest megyei gyerekek számára, ahol külön értékeljük a 10 éves kor alatti pályaműveket és a 10-14 éves korosztály által beküldött rajzokat.

Rajzold le, Ti hogyan takarékoskodtok az energiával otthon!

A rajz lehet bármilyen, gyerkőc által készített, kézi technikával készült rajz, festmény, kollázs vagy hasonló, csak A4-es vagy A3-as méretben- lehetőleg újrapapírra – készítse azt el. Fotózzák le a művet, és küldjék be a ffe@ffegyesulet.hu e-mailcímre legkésőbb 2021. szeptember 26-ig! Az e-mailben szerepeljen a pályaművet készítő gyerek neve, életkora, és a település, ahol él. Kérjük, hogy a beküldött file legfeljebb 2 MB-os méretű legyen.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt művek értékes jutalomcsomagban részesül: benne vászonhátizsák, öko társasjáték, környezetvédelmi magazinok és kiadványok és más érdekességek. Minden résztvevőt oklevéllel jutalmazunk.

Legutóbbi cikkek